Manager finance & control | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Ik ben een interim- en projectmanager Planning&Control/Bedrijfvoering, die als registeraccountant en financieel manager/concerncontroller bij verschillende organisaties uitgebreide ervaring heeft opgedaan in het bestuurs– en bedrijfsvoeringsdomein, zowel in de profit- als non-profitsector. Veelal in een dynamische, politiek-bestuurlijke context.
Met een scherp oog voor complexe situaties geef ik sturing aan het in control zijn én blijven van organisaties. Ik sta voor groei en ontwikkeling van mensen én organisaties en stimuleer daartoe anderen in het (durven) nemen van de eigen verantwoordelijkheid. Ben een netwerker, optimistisch van aard en maatschappelijk gedreven, en sta bekend om mijn initiërende en strategische aanpak. Ik doe dat vanuit een leiderschapsstijl, waarin samenwerking, visie en daadkracht centraal staan. Ben omgevingsbewust en klantgericht. Ik sla van daaruit bruggen tussen partijen en hun belangen. Ook vind ik het belangrijk dat mensen én resultaten worden verbonden. Het verbinden van ‘Hart’ met ‘Hard’. Mijn omgeving geeft terug dat ik dit alles doe met bevlogenheid en het nodige gevoel voor humor.

FOCUS
Het is mijn ambitie om opdrachten te vervullen op het gebied van financiën en bedrijfsvoering in het (semi) publieke domein --> onderwijs / zorg / woningcorporaties / gemeenten / goede doelen
Bij een organisatie die er toedoet. Een organisatie die haar verantwoordelijkheid wil nemen en het verschil wil maken bij de uitvoering van haar maatschappelijke opdracht.

30 oktober 2017
€ 86-100 per uur
16-28 uren per week
Manager finance & control Financieel adviseur Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Nog niet ingevuld
Financiële instellingen Onderwijs Overige non-profit Semi-overheid Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Business control Management accounting Managementadvies Planning & control
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Consultant Planning&Control

Gemeente Noordenveld in Roden
april 2017 tot november 2017

Taken en verantwoordelijkheden

In opdracht van de directeur Bedrijfsvoering de regie gevoerd over, en vorm en inhoud gegeven aan, eigentijdse stuur- en verantwoordingsrapportages van de gemeente Noordenveld. Gedurende het traject is door mij gestuurd op samenwerking tussen de afdeling Financiën als de vakafdelingen, waardoor niet alleen het eigenaarschap over en weer werd beleefd maar ook gegeven deadlines en de beoogde resultaten werden bereikt.

Zowel het College van B&W als de Gemeenteraad hebben zich positief uitgelaten over de kwaliteit en toegevoegde waarde van de vernieuwde opzet van zowel de eerste en tweede Trimesterrapportage 2017 als de Perspectiefnota 2018.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.