Manager finance & control | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren financieel manager met ruime ervaring op het gebied van finance en accounting. Vanuit accountancy achtergrond heb ik veel ervaring in het opstellen van jaarrekeningen en het adviseren van verbeteringen ten aanzien van inrichting van organisaties en administraties. Vanuit jarenlange managementervaring heb ik ervaring met het realiseren van verbeteringen op het gebied van administratie, managementrapportage, financiering, jaarrekening, debiteurenbeheer en het aansturen van medewerkers.

Ik word enthousiast van het (her)structureren en opbouwen van organisaties, afdelingen, financiën en administraties. Ik leer snel nieuwe zaken en pas me snel aan mijn omgeving aan.
Ik ben een cijfermens met een commerciële instelling. Sterk in het werken met getallen, analyseren van (complexere) zaken en van het helder communiceren en rapporteren. Creatief, doelgericht, betrokken en gedreven. Zowel zakelijke instelling als mensenmens.

07 januari 2019
€ 56-70 per uur
0-40 uren per week
Manager finance & control Finance manager Credit manager

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Handel Olie, gas & energie Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

(Interim) finance manager

ExpoTeam in Kampen
september 2016 tot februari 2018

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het opzetten van de financiële administratie in Exact Online als nieuw financieel pakket. 
  • Het werven, begeleiden en aansturen van een nieuwe administratief medewerker voor de uitvoering van de administratie.Het opzetten van een maandelijkse managementrapportage.
  • Het beheren van de bankzaken en verzekeringsportefeuille.Het uitvoeren van de jaarafsluiting en het werven van een extern accountant.Het voorbereiden van de omzetting van de eenmanszaak naar een BV-structuur.
  • Het opzetten van debiteurenbeheer en incasso-procedure.
  • Het juridisch begeleiden van schadeclaims.
  • Het opstellen van personeelsbeleid en het instellen van personeelsadministratie (uren en declaraties).
  • Het adviseren van directie ten aanzien van financiën, administratie, verzekeringen en personeel.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.