Manager finance & control | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren (verander/finance) manager, Een stevige onafhankelijke persoonlijkheid en een ‘team-player’ met bewezen financiële kennis en managementkwaliteiten, bewust van het feit dat succes te behalen is met een goede communicatie. Ik stimuleer graag mensen ‘out-of-the-box’ te denken en daarmee een hoger kwaliteit te leveren dan gevraagd.

Ik heb meerdere jaren ervaring als sparringpartner van directies en ben in de afgelopen jaren meerdere malen betrokken geweest met het opzetten, verbeteren en inhoud geven aan diverse (verander) processen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het aansturen van diverse afdelingen, het opzetten van een planning– en control cyclus, het ontwikkelen, verbeteren en presenteren van bedrijfseconomische rapportages (w.o. managementinformatie en jaarrekeningen) en het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar cijfers en vice versa. Mijn sterke kanten zijn o.a. het analyseren en verbeteren van processen en rapportages.

Mijn werkwijze is planmatig, positief kritisch, hands-on en no-nonsens, heb oog voor detail maar ben realistisch ten aanzien van het resultaat. Ik ben door ervaring en opleiding, zowel financieel als technisch, in staat om snel complexe structuren te doorgronden. Daarnaast ontplooi ik graag persoonlijke initiatieven die leiden tot een verbetering.

Mijn persoonlijke eigenschappen zijn: assertief en ambitieus, energiek, organisatiesensitief, communicatief en sociaal zeer vaardig. Voorts heb ik veel affiniteit met automatisering en ben graag werkzaam in een dynamische en veranderende organisatie. Mijn instelling is klantgericht.

01 mei 2020
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Manager finance & control Groupscontroller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Excel SAP Unit 4
Financiële instellingen FMCG Handel ICT Olie, gas & energie Productie Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business control Business planning Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Informatie Manager

Rabobank in Eindhoven
februari 2014 tot februari 2015

Taken en verantwoordelijkheden

x

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.