Projectcontroller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben een veelzijdige, besluitvaardige en stevige persoonlijkheid, zowel omvattend vakinhoudelijke kennis, als het vermogen om leiding te geven, denken in grotere verbanden en strategisch denken, beschikkend over een grote mentale weerbaarheid en wendbaarheid.

Afgelopen 20 jaren heb ik veel ervaring opgedaan met complexe en omvangrijke verandertrajecten, in internationale en snel veranderende organisaties met complexe (omgevings)(f)actoren. Ik heb een duidelijke uitgesproken mening & visie over/op zaken, ook buiten mijn eigen vakgebied en ik laat me door goede argumenten graag overtuigen. Verder werk ik graag in teamverband en wordt door anderen gekarakteriseerd als resultaatgerichte mensmanager en een bindende factor.

Door mijn enorme ervaring binnen diverse organisaties ben ik in staat snel goed inzicht te verkrijgen in alle onderdelen & (primaire en secundaire) processen van c.q. binnen een organisatie & haar bedrijfsvoering, en daardoor ben ik in staat (omvangrijke en complexe) veranderprocessen goed te managen. Verder kan ik op allerlei niveaus communiceren en ben ik niet bang om - indien nodig - ingrijpende beslissingen te nemen. Mijn interesses en ambities zijn duidelijk niet begrensd tot mijn eigen specialisme. Als financieel manager/controller zorg ik dat ik dicht bij ‘de business’ sta en daar dan ook een sterke binding mee heb dan wel bouw aan een goede verbinding tussen de finance/controlling functie en ‘de business’ en daardoor een volwaardige sparringspartner.

Actieradius: 200 km enkele reis vanaf Groningen
Tarief is bespreekbaar (vanaf 75 euro ex btw) en afhankelijk van opdracht en duur van de opdracht, en of het al dan niet een all-in tarief is.

01 januari 2019
€ 71-85 per uur
32-40 uren per week
Projectcontroller Manager finance & control Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV SAP
Accountancy Bouw & vastgoed Handel Olie, gas & energie Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Retail Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Budgettering Business control Due diligence ERP-implementatie Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
IFRS
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Projectcontroller a.i.

Stork Technical Services bv in Farmsum
januari 2018 tot oktober 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Projectcontrol M2 Bio MCN refurbishment 35 mln euro

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.