Manager Internal Audit | Risk manager

Persoonlijke gegevens

Als ik iets doe, doe ik het goed en moet het voldoen aan mijn eigen hoge kwaliteitseisen; met minder neem ik geen genoegen. Ik beschouw mezelf als een integer en authentiek persoon met een goed analytisch vermogen en sterke organiserende kwaliteiten. Ik vind het belangrijk om een volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn, waarbij ik ‘out of the box’ kan denken en afstand kan nemen van de materie (helikopter view) als dat nodig is. Met deadlines kan ik goed omgaan en gestructureerd en planmatig werken is voor mij geen probleem. In mijn vrije tijd ben ik actief geweest als penningmeester van een voetbalvereniging. Deze functie vergt een grote mate van flexibiliteit en pragmatisch oplossingsvermogen. Met veel plezier en enthousiasme heb ik de functie van penningmeester uitgeoefend. Tenslotte hecht ik veel waarde aan de tijd die ik met mijn gezin doorbreng. Dat geeft me de energie en kracht om mijn werk goed te kunnen doen.

01 maart 2019
€ 116-130 per uur
8-24 uren per week
Manager Internal Audit Risk manager AO/IB specialist

Kennis & Vaardigheden

Caseware Exact Excel Unit 4 Visio
Accountancy Financiële instellingen Overheden Overige non-profit Verzekeringswezen Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Financial audit Governance In control statement Jaarrekeningenwerk Managementadvies Operational audit Risk & compliance Riskmanagement
Dutch GAAP SAS70 Solvency II SOX
Nederlands Engels

Relevante werkervaring

Hoofd Interne Audit a.i.

Trans Link Systems B.V. in Amersfoort
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor alle interne auditactiviteiten en –werkzaamheden binnen Trans Link Systems B.V. 

Belangrijkste opdracht is de continuering van de lopende interne audit werkzaamheden, waaronder het uitvoeren van het auditjaarplan en de vertegenwoordiging van interne audit in de Auditcommissie en richting de externe accountant en de aansturing van een medewerker interne audit.

Daarnaast was een andere belangrijke opdracht het opnieuw vormgeven en opzetten van de interne audit afdeling, mede in relatie tot de governance binnen Trans Link Systems B.V. Deze laatste opdracht is per 31 december 2017 gerealiseerd.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.