Treasurer | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Als zelfstandig ondernemer heb ik geleerd om commerciële vaardigheden te combineren met financiële kennis. Na het afronden van mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1988, heb ik diverse functies gehad in de financiële wereld. Mijn financiële en commerciële ervaring heb ik onder andere verkregen op de dealing room van de ABN Amro Bank en de treasury afdeling van KPN. Ook heb ik gewerkt als financieel planner en als zelfstandig treasury consultant. Vanaf 2005 ben ik me gaan richten op het ontwerpen en doceren van opleidingen bijvoorbeeld op het gebied van risico's, financiële markten & producten, asset & liability management en bank fundamentals. Sindsdien heb ik als zelfstandig ondernemer trainingen verzorgd aan honderden deelnemers die werken binnen de financiële sector. Mijn deelnemers hebben grote verschillen in achtergrond en ervaring: van ICT-er tot registeraccountant, van journalist tot controller, van administratief medewerker tot startende bankier. Bij mijn trainingen ga ik uit van het motto 'finance is not rocket science' en is het mijn uitdaging om complexe financiële onderwerpen toegankelijk te maken voor mijn deelnemers.

01 november 2018
€ 71-85 per uur
0-32 uren per week
Treasurer Financieel adviseur Risk manager

Kennis & Vaardigheden

Excel
Financiële instellingen Onderwijs Zakelijke dienstverlening
Riskmanagement Treasury
Basel II
Nederlands Engels Duits Frans

Relevante werkervaring

Financieel opleider

Hecht Consult (The Financial Training Hub) in Amsterdam
januari 2005 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Financieel opleider: financiele markten & producten; Risico's en Asset & Liability management financiële instellingen; Bank Fundamentals; Structured Products; Toezicht en financiële instellingen (CRD IV / MiFID 2.)

Opzetten en verzorgen van opleidingen bij financiële instellingen aan IT professionals, accountants, controllers, juristen, toezichthouders,  journalisten, adviseurs, consultants, back- en mid-office medewerkers.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.