Testimonials

Een recente ervaring (organisatie uit Amsterdam):

“Kortgeleden kwamen wij in onze zoektocht naar een tijdelijk administrateur in aanraking met 24Financials.nl.  Omdat wij op zeer korte termijn behoefte hadden aan invulling van deze vacature hebben wij zowel zelf gezocht als gebruik gemaakt van de persoonlijke service van 24Financials.nl.

Met name de efficiëntie van het proces en het gebruiksgemak van het portal zijn voor ons redenen om bij de eerstvolgende (tijdelijke) personeelsvraag opnieuw gebruik te gaan maken van 24Financials.nl.”

Tevreden kandidaat

"Al kort nadat ik een abonnement afgesloten had bij 24Financials.nl, werd ik benaderd voor een opdracht. Mijn profiel bleek uitstekend te matchen met het wensenpakket van de opdrachtgever (Zorginstelling) waar ‘’ervaring in de zorg” hoge prioriteit had. Wat mij persoonlijk betreft is via 24Financials.nl een opdracht vinden transparant en efficiënt en een aanrader voor zelfstandig professionals èn opdrachtgevers in Finance & Control!"

Intermediair

“Een combinatie van factoren maakt dat 24Financials.nl voor ons al een aantal keren op rij uitstekend heeft gewerkt. Naast het steeds groeiende aantal kandidaat profielen en de mogelijkheid zelf uitgebreid selecties te maken waarna ik direct in contact kan komen met de best passende kandidaten, is de persoonlijke service van de medewerkers voor ons een verademing. Hoewel het natuurlijk een online oplossing betreft is de customer support altijd bereid mee te denken en te adviseren. En met name dat laatste maakt dat 24Financials.nl een voorsprong heeft op andere portals”.

Interim professional

“In het verleden kon ik mezelf regelmatig niet aan de indruk onttrekken dat er meer naar mijn leeftijd gekeken werd dan naar mijn kwaliteiten. Mijn eerste ervaring nadat ik lid was geworden van 24Financials.nl was heel positief. In ‘no time’ ontving ik een uitnodiging voor een gesprek bij een intermediair die mij vervolgens ook bemiddeld heeft naar mijn huidige opdrachtgever waar ik goed op mijn (tijdelijke) plek zit. Ik hoop dat wanneer deze opdracht afgerond is, ik op dezelfde manier weer succesvol gematcht word!”


Werving & selectiebureau

“Wat ons betreft is 24Financials.nl uitermate gebruiksvriendelijk: het portal heeft een aantal interessante functionaliteiten zoals zelf zoeken, optioneel aan kunnen geven of kandidaten ook mogen reageren en het direct (anoniem) kunnen afwijzen. Een doordacht concept waarbij je in enkele stappen tot een kandidaat selectie kunt komen”.

Recruitment organisatie

“Qua functionaliteit een interessante tool! Vooral de zoekfunctionaliteit en snelheid van het proces. Daarnaast is het in contact kunnen komen met eindklanten heel interessant voor onze detacheringsactiviteiten”.

Enthousiaste corporate recruiter

“Recent bereikte mij het dringende verzoek liefst nog diezelfde dag een Interim Finance Manager te werven ter vervanging van de huidige,  ziek geworden professional. Via een enthousiaste collega-recruiter kwam ik op 24Financials.nl terecht, een positieve ervaring die ook mij over de streep heeft getrokken.  De kwaliteit van de database, de efficiëntie en het gebruiksgemak en ‘last but not least’ de scherpe prijsstelling  zijn voor mij reden genoeg om niet alleen zelf indien nodig terug te keren,  maar ook om dit portal van harte aan te bevelen bij iedereen die een tijdelijke oplossing zoekt op het gebied van Finance & Control.”

 

Dorine Veelders van Greenwheels

'We hadden op korte termijn een interim head finance/ administrateur nodig. Via 24Financials.nl hebben we heel snel een aantal geschikte kandidaten gevonden, zowel door zelf te zoeken op de site als door reacties van geinteresseerde kandidaten op onze functie. De gesprekken konden we rechtstreeks met de kandidaten inplannen, wat zorgde voor een vlotte voortgang. We hadden dan ook al heel snel een geschikte interimmer die goed bij ons bedrijf past en die bijna meteen kon beginnen!

Het team van 24Financials.nl dacht goed mee en zorgde ervoor dat één en ander snel en feilloos verliep."


Swart&co Accountants

"Toen wij een interim medewerker voor onze samenstelafdeling zochten kwamen wij via Henk-Jan van den Berg bij 24Financials.nl terecht. Wij hebben dit platform als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, èn de gewenste interim financial gevonden".